Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal 

Consideram ca protecția datelor cu caracter personal este un drept fundamental al tău si ne angajam sa ne dedicam toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele tale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

Scopul documentului de fata este acela de a te informa in mod corect cu privire la modul, scopul in care aceste date sunt colectate, prelucrate, perioada pe care sunt păstrate aceste date, modalitățile de exercitare a drepturilor individuale precum si informații legate de scopul secundar al procesării, dacă datele vor fi prelucrate într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate de către operatorii asociați.

Aceasta Politică de Confidențialitate poate suferi oricând modificări și actualizări, pentru a reflecta fidel modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel: Cand va creati un cont in magazinul online www.sleepmoon.ro, ne transmiteti adresa de e-mail, numele si prenumele; In cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din magazinul online www.sleepmoon.ro aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: numar telefon, adresa de livrare, etc. Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.