Politica retur

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere returnarea produsulor. Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

*Returnarea produselor este gratuita! Ai un termen de maxim 14 zile de la primirea coletului pentru a returna produsele.

Pasi pentru realizarea unui retur:

  • Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice.
  • Completati formularul alaturat cu datele dumneavoastra – Descarca formularul retur.
  • Introduceti produsul, impreuna cu acest formular, in ambalajul in care s-a realizat expedierea.
  • Contactati o firma de curierat pentru a prelua coletul cu destinatia: Sleep Moon, Str Bujoreni, Com. Bujoreni, Vâlcea, 0773304362.
  • (OPTIONAL) Contactati-ne telefonic la numarul 0773304362 sau via email la adresa office@sleepmoon.ro pentru a anunta expedierea returului.

Descarca formularul retur

*SleepMoon.ro proprietate a Valdeco Textile Srl, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la primirea produsului returnat. Firma va inapoia contravaloarea completa a comenzii in caz de greseala comanda, produs/produse ce prezinta defecte de fabricatie. In cazurile in care clientul returneaza produse din alte motive decat cele specificate mai sus, pe cheltuiala acestuia, acesta poate solicita orice curier si poate trimite produsul/produsele catre SleepMoon.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire sau au fost spalate.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.